凤凰彩票平台

  • <tr id='IKG11a'><strong id='IKG11a'></strong><small id='IKG11a'></small><button id='IKG11a'></button><li id='IKG11a'><noscript id='IKG11a'><big id='IKG11a'></big><dt id='IKG11a'></dt></noscript></li></tr><ol id='IKG11a'><option id='IKG11a'><table id='IKG11a'><blockquote id='IKG11a'><tbody id='IKG11a'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='IKG11a'></u><kbd id='IKG11a'><kbd id='IKG11a'></kbd></kbd>

    <code id='IKG11a'><strong id='IKG11a'></strong></code>

    <fieldset id='IKG11a'></fieldset>
          <span id='IKG11a'></span>

              <ins id='IKG11a'></ins>
              <acronym id='IKG11a'><em id='IKG11a'></em><td id='IKG11a'><div id='IKG11a'></div></td></acronym><address id='IKG11a'><big id='IKG11a'><big id='IKG11a'></big><legend id='IKG11a'></legend></big></address>

              <i id='IKG11a'><div id='IKG11a'><ins id='IKG11a'></ins></div></i>
              <i id='IKG11a'></i>
            1. <dl id='IKG11a'></dl>
              1. <blockquote id='IKG11a'><q id='IKG11a'><noscript id='IKG11a'></noscript><dt id='IKG11a'></dt></q></blockquote><noframes id='IKG11a'><i id='IKG11a'></i>

                百融云创 Bairong Inc


                百融云创 Bairong Inc

                百融云创,是一家利用人工智能、大数据、云计算等先进技术帮助金融客户提升运营、管理水平。本次邀请优景设∩计为其设计北京6000平米总部,设计上首先保留原有大挑空天井,以其为空间中的核心区、交通汇集区、交流讨论区,将楼梯、茶室、茶水间、会议室等交织在此。设计上不是简单的排列上面功㊣ 能,而是将它们巧╲妙、合理的穿插在空间中,在视觉上让它们相互形成对景。这样更好的把靠窗采光区安排给员工。

                这次设计的主题是“将景№点带入办公室”:01,天井〖有着三层高的挑空区,巨幅的“延绵雪山”实景图,一下就把大家带入欧洲的阿尔卑斯山脉,几位勇攀高峰的登山者,也是暗示激励着百融人不断探索前进和挑战自我。02,从二层到三层的空中楼梯犹如“空中楼阁”,意境来源于中国山西的悬空寺ㄨ,木构的造型映射中国古建筑中的斗拱,在其内¤行走也正好对望雪景。03,天井边々上的狭长讨论室,犹如“幽深峡谷”,层层曲折变化,概念来源于美国大□峡谷,是膜拜大自←然的鬼斧神工。将景点带★入办公室,这是设计师的〗初衷,也是对大自然的敬★畏和搬运,让员工■身临其境,惊≡叹大自然的巧夺天工、并◥能感受到它的优美,在心情愉悦中更好提▂升工作效率。


                项目名称:百融云创科技股份有限公司

                设计公司:北京优景室内设计公司(原叶工室内设计公♀司)
                设计团队:叶山河,钟霞,刘甲瑞
                设计总监:叶山河
                施工公司:技良行(北京)建筑装饰工程〇有限公司

                管理公司:仲量联行
                项目位置:北京市朝阳区望京阜荣街
                项目面积:6000平米
                完成时间:2019年07月
                摄影师:鲁鲁西


                Bairong Yunchuang is a company that uses advanced technologies such as artificial intelligence, big data, and cloud computing to help their customers improve operation and management level. We - Beijing Ujing Interior Design as is invited to design its headquarters office (6000 square meters) in Beijing. Designers retain the original indoor courtyard, and interwove stairwell, tearoom, pantry, and conference room in here to make it be the core area, transportation hub, and discussion area. From the design point of view, designers are not simply arranging the above functions, but artistically and reasonably interpolate them in space to make them interacted each other visually. At the same time, the arrangement also give the employees the best window lighting area.

                Designers present the theme of “Bring Scenic Spots into the Office” in front of people through three unique designs:

                01 , designers put a huge “stretching snow mountain” scene on the wall of the three-storey courtyard, and it immediately brought people into the European Alps. Moreover, the images of a few brave climbers constantly climbing upwards also inspire Bairong people to explore the future and challenge themselves. 02 , the air stairs from the second to the third floors are like “aerial castle”. The idea comes from the Hanging Monastery in Shanxi, China. The wooden shape reflects the dome arch in the ancient Chinese architecture, and walking in it is just looking at the snowscape. 03, the narrow discussion room on the side of the courtyard is like a “deep canyon”, which is layers of twists and turns. The concept originates from the Grand Canyon of the United States, which is a magic work of worshiping nature.

                The designer’s original intention is to bring the scenic spots into the office, which is also the reverence and handling of nature. Designers believe that if employees are able to experience the ingenuity of nature and marvel at its beauty, they can enjoy it and improve their work efficiency at the same time.


                Project Name: Bairong Yunchuang Technology Co., Ltd.

                Design Company: Beijing Ujing Interior Design (Original YeGong INTERIOR DESIGN)

                Design Team: Ye Shanhe, Zhong Xia, Liu Jiarui

                Design Director: Ye Shanhe

                Construction Company:abnSpace Design & Construction Co., Ltd.

                Project Location:Beijing

                Project Size:6000

                Complete Time: 2019.07

                Lensman: Lu Luxi