凤凰彩票平台

  • <tr id='gVcCjX'><strong id='gVcCjX'></strong><small id='gVcCjX'></small><button id='gVcCjX'></button><li id='gVcCjX'><noscript id='gVcCjX'><big id='gVcCjX'></big><dt id='gVcCjX'></dt></noscript></li></tr><ol id='gVcCjX'><option id='gVcCjX'><table id='gVcCjX'><blockquote id='gVcCjX'><tbody id='gVcCjX'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='gVcCjX'></u><kbd id='gVcCjX'><kbd id='gVcCjX'></kbd></kbd>

    <code id='gVcCjX'><strong id='gVcCjX'></strong></code>

    <fieldset id='gVcCjX'></fieldset>
          <span id='gVcCjX'></span>

              <ins id='gVcCjX'></ins>
              <acronym id='gVcCjX'><em id='gVcCjX'></em><td id='gVcCjX'><div id='gVcCjX'></div></td></acronym><address id='gVcCjX'><big id='gVcCjX'><big id='gVcCjX'></big><legend id='gVcCjX'></legend></big></address>

              <i id='gVcCjX'><div id='gVcCjX'><ins id='gVcCjX'></ins></div></i>
              <i id='gVcCjX'></i>
            1. <dl id='gVcCjX'></dl>
              1. <blockquote id='gVcCjX'><q id='gVcCjX'><noscript id='gVcCjX'></noscript><dt id='gVcCjX'></dt></q></blockquote><noframes id='gVcCjX'><i id='gVcCjX'></i>

                丙晟科技 Shanghai Beyond Science Co.,Ltd


                丙晟科技 Shanghai Beyond Science Co.,Ltd

                丙晟科技,是一家专注于互联网科技创新的公司。本次委托优景室内设计公司对位于上海的总部办公楼进行设计。设计的总部办公楼为5层单体建筑,建筑面积7300平米。我们期望通过设计展现出公司独特的视觉形象。从全球的视↙野来看,希望大家能感受到一家新兴的科技创新公司来自于中国。

                此次从三个方面来展现↓设计:互联网①特点、中式元素、VI色系运用。首先,互Ψ联网特点—整体〖空间呈现出流动、轻松、愉悦、自由的氛围,多种办公模式组☆合让开放空间和私密空间〖相互交织,给办ω 公场所提供多变性和趣味性;其次,中式元素的运用—木构的」卡座和讨论区、简洁的花格屏风、竖条木片和钢板组合的花架屏ω风、茶水区的木条装饰墙面和天花,处处体现中式文化的魅力和对中国传统文化的传承,在中国传统文化的基础上进行二次创作,即有情感又不失现代;再次,VI色彩的运用—整体空间基调为黑色,为了不让空间显得压抑,部分家具和地面材料用黄色来活跃空间,这两个颜色正是LOGO的色系,同时大面积的木色运用,为室内空间≡赋予亲切而温暖的感觉。


                项目名称:上海丙晟◥科技有限公司

                设计公司:北京优景室内设计公司(原叶工室内设计公司)

                设计团队:叶山河,钟霞,韩芳芳,刘甲瑞

                设计总监:叶山河

                施工公司:上海华地建筑工程有限公司

                项目位置:上海市静安区灵石路

                摄影师:鲁鲁西


                Beyond Science company is a technology company which focus on internet technology innovation. This time, the company commissioned our company to design the headquarters office in Shanghai. It consists of five-storey monolithic buildings and about 7300 square meters. Considering Beyond Science company’s core-competitiveness and its future impact on the world, we hope that through the distinctive design concepts to make people to see the vitality and creativity of a new technology company from China.

                We mainly show the design from three aspects: Internet characteristics, Chinese elements, and the application of VI(Visual Identity) color. First of all, Internet characteristics--in order to reflect the characteristics of the Internet, we make the whole space present a sense of flow, relaxation, pleasure and freedom. The combination of open space and private space makes office space more flexible and interesting.??

                Secondly, Chinese elements--in order to embody the charm of Chinese culture and the inheritance of Chinese traditional culture, we have ingeniously placed wooden cards in the office space, the concise fancy screen and flower rack screen(combination of vertical wood chips and steel plates) in the meeting areas, and the wooden-striped walls and ceilings in pantries. The kind of second creation design based on Chinese traditional culture is full of emotion and modern sense. At last, the application of VI--we use the logo black to enhance the associative perception of the office space, and use the logo yellow on some furniture and grounds to make the space more active. At the same time, we use a large areas of wood color to give the space a warm and friendly feeling.


                Project Name: Shanghai Beyond Science Co.,Ltd

                Design Company: Beijing Ujing Interior Design (Original YeGong INTERIOR DESIGN)

                Design Team: Ye Shanhe, Zhong Xia, Han Fangfang, Liu Jiarui

                Design Director: Ye Shanhe

                Construction Company:Shanghai Huadi Architectural Engineering Co., Ltd

                Project Location: Shanghai Jing’an District Lingshi Road

                Lensman: Lu Luxi