凤凰彩票网

  • <tr id='Dgmkx8'><strong id='Dgmkx8'></strong><small id='Dgmkx8'></small><button id='Dgmkx8'></button><li id='Dgmkx8'><noscript id='Dgmkx8'><big id='Dgmkx8'></big><dt id='Dgmkx8'></dt></noscript></li></tr><ol id='Dgmkx8'><option id='Dgmkx8'><table id='Dgmkx8'><blockquote id='Dgmkx8'><tbody id='Dgmkx8'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='Dgmkx8'></u><kbd id='Dgmkx8'><kbd id='Dgmkx8'></kbd></kbd>

    <code id='Dgmkx8'><strong id='Dgmkx8'></strong></code>

    <fieldset id='Dgmkx8'></fieldset>
          <span id='Dgmkx8'></span>

              <ins id='Dgmkx8'></ins>
              <acronym id='Dgmkx8'><em id='Dgmkx8'></em><td id='Dgmkx8'><div id='Dgmkx8'></div></td></acronym><address id='Dgmkx8'><big id='Dgmkx8'><big id='Dgmkx8'></big><legend id='Dgmkx8'></legend></big></address>

              <i id='Dgmkx8'><div id='Dgmkx8'><ins id='Dgmkx8'></ins></div></i>
              <i id='Dgmkx8'></i>
            1. <dl id='Dgmkx8'></dl>
              1. <blockquote id='Dgmkx8'><q id='Dgmkx8'><noscript id='Dgmkx8'></noscript><dt id='Dgmkx8'></dt></q></blockquote><noframes id='Dgmkx8'><i id='Dgmkx8'></i>

                驿通北京 YEE-HAW


                驿通北京 YEE-HAW

                红与蓝的冲突


                此次设计的某信息科技公司新办公室,位于北京竞园艺术中心23号楼。本艺术中心为旧厂房■改造而成,所租赁的场≡地位于一层和二层。

                从整体的场地来看,只有南面采光相对明亮,其它三面的光线整体偏昏暗,这给设计的挑战是:如何能让更多的光线进入到室内。客户的希望和要求也是希望办公环境更明亮。

                首先,设计从空间的结构上进行改造,将挑空区放在采光较好的南侧,让更↘多的光线能够进入到室内;把连接一二层的楼梯放到〓挑空区的一侧,让空间有灵◢动性的同时、也最直接地解决了两层之间的人∩员交通问题。

                其次,设计上采用彩度高的色彩来点燃∏空间以提升空间的明亮。我们√大胆采用“桃红色”与“水蓝色”进行对话。让两种色彩之间产生强烈的对●比,同时又让他们相互吸引。犹如两性,在保持彼此一定空间的同时,又有◥一丝暧昧之情。

                再次,在细节上,“水蓝色”让空间中呆板的柱子由上而∩下形成渐变,巧妙地让柱子的压迫感消失,在空间中形成一道水天一色的风景,配上浅蓝色的水波纹地毯,让人感觉仿佛置身于大自然。

                总之,设计上通过空间引入更多的室外光线,采用明亮的色彩形成对比,丰富空间,营造出一个明快愉悦的办公环境。


                项目名称:竞园某信息科技有限公司

                设计公司:北京优景室内设计公司

                设计团队:叶山河,钟霞,刘福汉
                设计总监:叶山河
                项目位置:北京市朝阳区竞园艺术中心

                项目面积:2200平米
                完成时间:202104

                公司网站:www.bepao.com
                摄影师:鲁鲁西


                DESIGN DESCRIPTION


                The new office of the company is located in Beijing Jingyuan Art Center No.23, which is renovated by old factory buildings. The office is on the first and second floors.


                From the perspective of the overall area, only the south side is relatively bright, and the other three sides are dim. This brings the challenge for the design - getting more sunlight into the office, which also meets the willingness and demand of our customer.


                First of all, the designer transforms the structure of the space, The?void?structure?is designed on the sunny south side, so that more light can enter the office naturally; The staircase connecting the first and the second floors is placed on the side of the void area. It makes the space flexible, and solves the problem of staff going up and downstairs efficiently as well.


                Secondly, high chroma colors are designed to ignite and enhance the brightness of the space. The designer boldly uses "pink" and "water blue" to talk. The two colors are contrasting and attractive to each other, which is just like the two genders, while maintaining a certain space, there is also a feeling of affection.


                Thirdly, in terms of details, "water blue" makes the rigid columns in the space gradually change from top to bottom, cleverly makes the feelings of the pressure of the columns disappear. It forms a beautiful landscape of water and sky?merging?into?one?color. With light blue water ripple carpet, people feel as if they are in nature.


                In short, the designer introduces more sunlight through the space renovation and relocation, uses bright colors to form contrast and enrich the space. Eventually a bright and pleasant office environment is created.


                Project Name: Jingyuan Information Technology Co., Ltd.

                Design Company: Beijing Ujing Interior Design

                Design Team: Ye Shanhe, Zhong Xia, Liu Fuhan

                Design Director: Ye Shanhe

                Project Location:Beijing

                Project Size:2200

                Complete Time: 2021.04

                Lensman: Lu Luxi

                Website:www.bepao.com